top of page

Psilokakau ceremonie

Een diepgaande reis naar het oeroude weten van de Ziel met de planten als je Gids.

psiloo.jpg

Heilige planten zijn eeuwenoude medicijnen voor het realiseren van diepgaande spirituele, emotionele, mentale en fysieke genezing hier op aarde. Plantmeesters kunnen je naar een andere dimensie van jeZelf begeleiden waardoor je het leven vanuit een ander perspectief kunt ervaren/zien. Wanneer je besluit deel te nemen aan een plantenreis, besluit je de confrontatie met jeZelf aan te gaan. Dit vraagt toewijding, overgave en een oprechte bereidheid om diep en liefdevol naar de pijnlijkste en donkerste aspecten van jezelf te kijken. De planten helen je niet, ze bieden je de mogelijkheid om jezelf te kunnen begrijpen en daardoor te helen.

Met de hulp van dit prachtige medicijn kun je een levensveranderende groei realiseren door beperkend en belemmerend (oud overlevings,-) gedrag en diep gewortelde angsten los te laten die je jarenlang hebben weerhouden om te leven in en vanuit je ware potentie.

Plantmedicijnen hebben een bijzonder energetisch therapeutisch effect en kan je confronteren met datgene wat dat contact met jezelf "in de weg staat". Dit kunnen negatieve overtuigingen, pijnen, oude overlevingspatronen zijn of onverwerkte (traumatische) ervaringen uit je verleden. Zo geven de plantleraren je de mogelijkheid om hiervan bewust te worden. Een ceremonie kan dus een behoorlijke impact maken. Het is daarom van groot belang om je emotioneel en mentaal goed voor te bereiden wanneer je besluit deel te nemen aan een ceremonie. Een heldere intentie, de juiste dosering, begeleiding en ondersteuning tijdens een plantenreis is essentieel. Van de begeleiding mag je verwachten dat deze de juiste, liefdevolle ondersteuning bieden. De plantreizen die wij organiseren ontvangt zijn vorm vanuit een energetisch therapeutisch wijze. Daar waar de oeroude energetische kennis en het hedendaagse therapeutisch bewustzijn zullen samensmelten.

IMG_8839.jpg
psilo.jpg

De Psilokakau is een samenstelling van drie verschillende planten. De Kakau, de psilocybine en de blauwe lotus. Kakau (cacao) heeft van nature bijzonder veel voordelen waaronder het feit dat kakau in het fysieke lichaam de doorbloeding in de hersenen stimuleert en het gegeven dat kakau ons van nature een goed gevoel geeft, het doet 'iets' met ons hart. Ceremoniële kakau is nét even iets anders. Wanneer je onbewerkte kakau consumeert wordt dat 'iets' wat chocolade met je hart doet, een ervaring. De wereld van het Hart wordt geopend. Kakau is dus op zich al een prachtig en krachtig plant medicijn en werkt op een hele liefdevolle wijze. De Psilo is afkomstig van Psilocybine (de werkzame stof in truffels) en werd al in het oude Egypte gebruikt als medicijn om inzichten te ontvangen. Het wordt zo lang als de mensheid bestaat gebruikt in verschillende rituelen en ceremonies als heilig medicijn om je dichter bij je innerlijke waarheden te brengen, bij je hogere zelf en staat van bewust zijn. De Psilokakau wordt bereid met, in Blauwe Lotus getrokken water.

Psilokakau ceremonie: Aanbod

Een ceremonie bijwonen

Je bent welkom, in heel je zijn. Voordat we een reis inplannen vind ik het altijd even prettig om kennis te hebben gemaakt. Om dit vorm te geven wil ik je vragen het onderstaande inschrijfformulier in te vullen. Je ontvangt dan van mij een vragenlijst en deze kunnen we tijdens het intakegesprek/kennismaking met elkaar bespreken.


Ceremonie mogelijkheden:

  • Individuele 1:1 ceremonie 

  • Privé groepsceremonie

  • Groepsceremonie 

Investering:

  • Deelname aan een geplande groepsceremonie €222,-

  • 1:1 Psilokakau ceremonie €555,-

  • Privé groepsceremonie 2/3/4/5 personen €333,- (p.p.)​

Psilokakau ceremonie: Tekst
fotoooo_edited_edited.jpg
Psilokakau ceremonie: Afbeelding

Aanmeld formulier Psilokakau

Middels het onderstaande formulier maak je je interesse kenbaar om deel te nemen aan een ceremonie. Wanneer het formulier in goede orde is ontvangen zal je een vragenlijst toegestuurd krijgen om de aanmeldingprocedure vorm te geven.

Vorm/Agenda

Het aanmeld formulier is in goede orde ontvangen. Je ontvangt spoedig bericht.

Psilokakau ceremonie: Offerte
bottom of page