top of page

Traject ondersteuning

In het leven maken we allemaal dingen mee die ervoor kunnen zorgen dat we verwijderd raken van onze "echte" kernidentiteit. Vervelende ervaringen, trauma's en andere uitdagingen kunnen ons afleiden van wie we werkelijk zijn waardoor er interne een twee splitsing kan ontstaan en we gaan leven vanuit een interne dualiteitsvorm. Maar te midden van deze dualiteiten en tegenstellingen ligt een betoverende dans van het leven, waarin magie en alchemie ontstaan.

DSC_6046_edited.png

Als toegewijde interne polariteitstherapeut geloof ik sterk in de kracht van polariteit en de mogelijkheid om balans te vinden te midden van deze tegenstellingen. Ik begeleid individuen bij het begrijpen, omarmen en alchemiseren van hun innerlijke systeem en belevingswereld. Samen herstellen we de harmonie tussen deze polariteiten, vinden we balans en cultiveren we liefde en zelfacceptatie.

In het traject "Van Trauma Identiteit naar Innerlijke Waarheid" integreren we het begrip van polariteit en balans in het helingsproces. We erkennen de aanwezigheid van mannelijke en vrouwelijke energieën, zowel in onszelf als in onze relaties met anderen en de wereld om ons heen. We gebruiken deze kennis om een dieper begrip van onszelf te ontwikkelen en te leren omarmen wie we werkelijk zijn.

Door het verkennen van de polariteiten binnenin onszelf en het omarmen van onze schaduwzijden welke ons terug leiden naar het gewonde innerlijk kind, kunnen we heel-wording en transformatie teweegbrengen. Samen creëren we een evenwichtige en liefdevolle dynamiek tussen deze polariteiten, zodat we de alchemie van persoonlijke groei en transformatie kunnen ervaren.

Ons hart speelt hierbij een cruciale rol. Het fungeert als een opslagplaats waarin al onze ervaringen zorgvuldig worden bewaard. Echter, soms raken we verwijderd van de kern van ons hart door de uitdagingen die het leven op ons pad brengt. We verliezen het contact met onze ware essentie en de kostbare wijsheid die in ons hart verborgen ligt. Maar ons hart nodigt ons uit om met aandacht en compassie te luisteren naar deze opgeslagen ervaringen.

Als begeleider ben ik er klaar voor om je liefdevol te ondersteunen op deze innerlijke reis. Samen creëren we een veilige ruimte waarin psycho-energetische traumatherapie en intuïtief werk hand in hand gaan, zodat je kunt luisteren naar de fluisteringen van je hart en de diepgaande wijsheid die daar huist. Ik geloof in de onmetelijke kracht van het hart als ons innerlijk kompas in het leven.

 

Door deze helende reis te omarmen, kunnen we ons bevrijden van oude wonden, beperkende overtuigingen en emotionele blokkades. We kunnen opnieuw contact maken met onze ware essentie en ons volledige potentieel omarmen. Samen zullen we werken aan het herstellen van de harmonie tussen de polariteiten, het vinden van balans en het cultiveren van liefde en zelfacceptatie.

DSC_4435.jpg

"Laten we samen de dans van het leven omarmen en de magie van onze eigen transformatie ontdekken. Samen zullen we dansen op het ritme van het universum en ons laten leiden door de prachtige symfonie van het leven."

bottom of page