top of page
MAGDA_by_LandaPenders-103_edited.jpg

Hallo lief mens,

Mijn naam is Magda Elmorsy en ik ben moeder van een 4-jarig meisje. Als dochter van een Egyptische vader en een Nederlandse moeder is het bouwen van bruggen altijd een centraal thema in mijn leven geweest. Het lijkt wel in mijn DNA te zitten, ik kan het niet anders verklaren. Vanaf het moment dat ik me kan herinneren, ben ik constant bezig geweest met het slaan van bruggen tussen verschillende vormen en ideeën. Ik had altijd al interesse in de diepere betekenis van het leven.

Als kind had ik één levensvraag die me soms hele dagen bezighield: "Is de kleur groen die ik zie, dezelfde kleur groen als die jij ziet? Of is jouw rood mijn groen, en noemen we het simpelweg allebei groen?" Dit soort vragen fascineerden me enorm en er waren nog veel meer van dit soort raadsels waar ik mijn gedachten over liet gaan.


Nu besef ik dat mijn zoektocht naar dat antwoord eigenlijk een zoektocht naar de perceptie van mensen is geweest. Het begrijpen van de belevingswereld van mensen heeft me altijd gefascineerd. Ik wilde weten waar mensen vandaan kwamen en wat hen maakte tot wie ze zijn. Naast deze nieuwsgierigheid heb ik altijd een sterk gevoel van intuïtief weten gehad, een onverklaarbaar helder weten, een diep innerlijk besef.

MAGDA_by_LandaPenders-12_edited.jpg
MAGDA_by_LandaPenders-67_edited.jpg

Van oorsprong ben ik een Pedagoog en heb ik vele jaren in de Jeugdzorg gewerkt, zowel als gezinscoach als mediator. Mijn doel was om door het bestuderen van de ontwikkeling van kinderen ook mezelf beter te leren kennen, vooral na een turbulente jeugd. Kennis en persoonlijke groei waren voor mij altijd instrumenten om mezelf te begrijpen. Naast mijn studie en werk heb ik altijd verschillende trainingen en cursussen gevolgd om op andere manieren zelfontdekking te ervaren.

Deze opleidingen, trainingen en cursussen dienden als een vorm van therapie voor mij. Na jarenlang op deze manier te hebben geprobeerd mezelf te begrijpen, kreeg ik eindelijk de gelegenheid om deze kennis te ervaren en deze eenvoudigweg in mijn leven toe te passen. Mijn emotionele lichaam verlangde ernaar naast mijn mentale lichaam te staan en ermee in verbinding te komen. Ik bleef streven naar een diepere betekenis van mijn eigen groei. Toen kwam het pad van plantmedicijnen op mijn pad en opende het mijn ogen voor een geheel nieuwe visie op interne verbinding, heling en transformatie. Het was als een diepe thuiskomst, een herinnering aan wat mijn ziel allang wist.

Gevolgde: opleidingen, cursussen en trainingen:

 

 • Pedagogiek (Hogeschool Rotterdam)

 • Mental Coach (Sonnevelt Opleidingen)

 • Sjamanistisch Healer (The Quest)

 • Aura & Chakra Massage (Zonnevlecht opleidingen)

 • Energetische hoofdmassage (Zonnevlecht opleidingen) 

 • Energetisch Therapeut (Sonnevelt Opleidingen)

 • Inwijding Akasha Kronieken, Kundalini en verschillende soorten reiki

 • Procestherapeut (Penva opleidingen)

 • Psychosociale basiskennis (ConAmore)

 • Polyvagaaltheorie (ConAmore)

 • Cognitieve gedragstherapeut (Sonneveld opleidingen)

 • 10 Jaar ervaring met plantmedicijnen (o.a. ayahuasca, psilokakau, Noya Rao), 4 jaar in het zelf faciliteren van psilokakau ceremonies.

MAGDA_by_LandaPenders-49_edited.jpg

Maak verbinding

E-mail 

WhatsApp

0031649562480

bottom of page