top of page

Duik in de Levende
Archieven van
Zelfontdekking

Ons lichaam onthult een rijkdom aan ervaringen, een levend archief dat herinneringen bewaart, diep verankerd in elke cel, als een eeuwenoud manuscript geschreven in de taal van ons DNA, rusten deze herinneringen als stille getuigen van ons verleden. Ze zijn als oude boeken die, hoewel gelezen en vergeten door de geest, nog steeds hun verhaal fluisteren in de weefsels van ons fysieke bestaan.  

 

Het is alsof de tijd zelf in ons lichaam is vastgelegd, elke ervaring, elke emotie, als een kostbare schat bewaard in de kluizen van onze cellen. De 'bevroren' energie van deze onuitgesproken emoties ligt als stille wateren diep binnenin. Ze vormen een reservoir van onbewuste krachten die ons heden beïnvloeden, als onzichtbare stromingen die de koers van ons leven sturen. Soms worden ze omhuld door een mechanisme van verdediging, als een beschermend schild dat we onbewust hebben opgetrokken om de intensiteit van het verleden te temperen.

MAGDA_by_LandaPenders-51.jpg

Wanneer we ons bewust worden van deze 'bevroren' delen van onszelf, betreden we als het ware de verborgen kamers van ons zenuwstelsel. Het is een intieme ontmoeting met de elektrische stromingen van verleden en heden die zich weven in de neurale paden. Het doorvoelen van ingevroren emoties is als het ontdooien van oude elektrische circuits, waar de spanning van onuitgesproken verhalen wordt losgelaten en de energie weer vrij kan stromen.

Een losse sessie: 

We richten onze aandacht op het verkennen en bewust worden van mogelijk 'bevroren' delen van jezelf. We werken aan het loslaten van spanning die verbonden is aan onuitgesproken of ongehoorde verhalen, waardoor vastgehouden energie weer vrij kan stromen.

Elke sessie begint in de praktijk, door met aandacht te luisteren naar de subtiele signalen die het lichaam aanreikt. We omarmen deze reis met de krachtige gereedschappen die inherent zijn aan ons fysieke zelf: ademhaling, aanraking en het energetisch veld. Hierdoor creëren we een ruimte waarin het lichaam zijn eigen genezingsritme kan terug vinden.

MAGDA_by_LandaPenders-47.jpg
Ahmyo, Sacred Healing.png

Ben je klaar om de verdieping in te gaan?

Jij weet wat je wilt

Je staat op het punt de dieptes van je eigen zijn te ontmoeten en te transformeren, en ik sta klaar om je te begeleiden gedurende een traject van ondersteuning over een langere periode. Aangezien ieder individu uniek is in zijn of haar behoeften, is het niet mogelijk om van tevoren precies te voorspellen hoe dit traject eruit zal zien. Dit maakt elke reis bijzonder en op maat gemaakt voor jou. Echter, één ding staat vast: we zullen samen jouw innerlijke alchemist naar boven halen en ervoor zorgen dat jij de regie over je leven herwint.

Wat je kunt verwachten:

  1. Persoonlijke Aanpak: Het traject wordt volledig afgestemd op jouw unieke behoeften, doelen en uitdagingen. Geen twee sessies zijn hetzelfde, want jij bent uniek, en jouw traject weerspiegelt dat.

  2. Diepgaande Verkenning: We duiken diep in de lagen van jouw zelfontdekking. Samen verkennen we de nuances van jouw innerlijke wereld en ontrafelen we de patronen die je mogelijk belemmeren.

  3. Innerlijke Alchemie: Het traject is ontworpen om de innerlijke alchemist in jou te ontwaken. We zullen samen werken aan transformatie, waarbij belemmerende elementen worden omgezet in bronnen van kracht en groei.​

MAGDA_by_LandaPenders-49.jpg
bottom of page