Energetisch therapeut

Zit je niet lekker in je vel of ervaar je een blokkade in je gevoelens en energieën? Dan kan ik je helpen. Als energetisch therapeut kan ik je behandelen zodat je energetisch lichaam weer in balans komt en eventuele blokkades verdwijnen. Dit kan aan de hand van bepaalde levenservaringen, maar ook vanuit angsten die je ervaart. Je komt vaak nauwer met je echte zelf in contact te staan, zodat je gemakkelijker jezelf kunt blijven in iedere situatie. Ontdek jezelf en kom beter in balans met de ondersteuning van mij als energetisch therapeut bij Ahmyo Sacred Healing.

energetisch_therapeut.jpg

Wanneer heb je een energetisch therapeut nodig?

Heb je moeite met het echt voelen van je emoties, hoe klein ze soms ook zijn? Dan kan ik als energetisch en spiritueel therapeut wellicht iets voor je betekenen. Met diverse behandelingen kan ik je binnen spirituele therapie helpen om beter in contact te komen met je gevoelens, emoties en je persoonlijkheid. We kijken samen naar je innerlijke kind dat vaak veel en intens voelt. Door levenservaringen en aangeleerd gedrag kunnen we onze emoties hebben beperkt of zelfs hebben uitgeschakeld. Met een energetische behandeling kan ik je innerlijke kind energie stimuleren om meer naar de voorgrond te treden, zodat je jouw emoties kunt verwerken en vooral kunt voelen.

Laat een energetisch therapeut je energieën behandelen

Als energetisch therapeut ben ik uiteraard bedreven in het omgaan met en behandelen van diverse energieën. Ik ben bekend met de energetische anatomie en kan diverse energieën behandelen. Dit zijn bijvoorbeeld de chakra’s of mannelijke en vrouwelijke energie. Met licht- en schaduwwerk kan ik veel bereiken en binnen een energetische behandeling zorg ik er voor dat we zo goed mogelijk de juiste energieën prikkelen. Dit kan je helpen om een blokkade op te lossen of meer in balans te komen. Na het aantal behandelingen dat jij nodig hebt, zit je hopelijk lekkerder in je vel en heb je jouw persoonlijke doel bereikt.

energetisch__therapeut.jpg
 

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek

Veel mensen komen bij mij met een doel of een klacht. Is dit het geval? Dan streef ik ernaar om je zo goed mogelijk te ondersteunen in je weg naar het gewenste resultaat. Maar ook wanneer je niet precies weet wat er mis is, kan ik je helpen. Samen ontdekken we waar je echt last van hebt en waar je balans mist. Wil je weten wat ik als energetisch therapeut voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op en dan plannen we een kennismakingsgesprek in.