top of page

Psilokakau ceremonie

Onze voorouders beschikten over wijsheid en vaardigheden om de diverse patronen en cycli in de natuur en bij mensen te herkennen. Ze begrepen hoe ze een brug konden slaan tussen de energetische dimensies en aardse thema's, met als doel verbinding, diepe heling en transformatie tot stand te brengen.

De Psilokakau is een unieke samenstelling van Kakau, psilocybine en de blauwe lotus. Kakau (cacao) heeft van nature bijzonder veel voordelen, waaronder het stimuleren van de doorbloeding in de hersenen en het geven van een goed gevoel dat ons hart raakt. Ceremoniële kakau is echter net iets anders. Wanneer je onbewerkte kakau consumeert, ontstaat er een ervaring die verder reikt dan wat chocolade met je hart doet. Het opent de wereld van het hart. Kakau is op zichzelf al een prachtig en krachtig plantmedicijn dat op een liefdevolle manier werkt. De Psilo is afkomstig van psilocybine, de werkzame stof in truffels (en paddestoelen) en werd al in het oude Egypte gebruikt als medicijn om inzichten te ontvangen. Het wordt al zo lang als de mensheid bestaat gebruikt in verschillende rituelen en ceremonies als heilig medicijn om je dichter bij je innerlijke waarheden te brengen, bij je hogere zelf en een staat van bewustzijn. De Psilokakau wordt bereid met water dat is getrokken van de blauwe lotus, wat een versterkend en verdiepend effect heeft op de ervaring.

MAGDA_by_LandaPenders-63_edited.jpg

Heilige planten hebben eeuwenlang gefungeerd als medicijnen voor het realiseren van diepgaande spirituele, emotionele, mentale en fysieke genezing hier op aarde. Plantmeesters kunnen je begeleiden naar een andere dimensie van jezelf, waardoor je het leven vanuit een ander perspectief kunt ervaren en zien. Wanneer je besluit deel te nemen aan een plantenreis, ga je de confrontatie met jezelf aan. Dit vereist toewijding, overgave en een oprechte bereidheid om diep en liefdevol naar de meest pijnlijke en donkere aspecten van jezelf te kijken. De planten genezen je niet, maar ze bieden je de mogelijkheid om jezelf te begrijpen en daardoor te helen.

Bij onze plantenreizen creëren we een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt openstellen voor de helende kracht van de planten. Onze ervaren spaceholders hebben diepgaande kennis van de plantenwereld en begeleiden je met zorg en respect op je reis naar zelfontdekking. We geloven dat ieder individu zijn of haar eigen innerlijke wijsheid en kracht heeft, en we streven ernaar om je te helpen die verbinding met jezelf te herstellen en te versterken. Onze missie is om een veilige en respectvolle omgeving te bieden waarin mensen de helende kracht van planten kunnen ontdekken en integreren in hun leven. We streven ernaar om de eeuwenoude wijsheid van onze voorouders voort te zetten en te delen, zodat we gezamenlijk kunnen werken aan persoonlijke groei, bewustwording en heling. Laat ons je begeleiden op je reis naar zelfontdekking en transformatie door de magische wereld van de heilige planten.

Plantmedicijnen hebben een bijzonder energetisch therapeutisch effect en kunnen je confronteren met datgene wat contact met jezelf "in de weg staat". Dit kunnen negatieve overtuigingen, pijnen, oude overlevingspatronen of onverwerkte (traumatische) ervaringen uit je verleden zijn. De plantleraren bieden je de mogelijkheid om hiervan bewust te worden. Tijdens een plantenreis kun je diepe inzichten en transformaties ervaren. De planten hebben een unieke manier om oude wonden en blokkades aan te raken en los te laten, waardoor heling en groei mogelijk worden. Het is belangrijk om te erkennen dat de reis niet altijd gemakkelijk is, maar het kan een krachtige en levensveranderende ervaring zijn. Het bijwonen van een ceremonie kan dus een behoorlijke impact hebben. Daarom is het van groot belang om je emotioneel en mentaal goed voor te bereiden wanneer je besluit deel te nemen aan een ceremonie. Een heldere intentie, de juiste dosering, begeleiding en ondersteuning tijdens een plantenreis zijn essentieel. Je mag verwachten dat de begeleiding de juiste en liefdevolle ondersteuning biedt. Onze plantreizen worden georganiseerd vanuit een energetisch therapeutisch perspectief, waarbij eeuwenoude energetische kennis en hedendaags therapeutisch bewustzijn samenkomen.

psilo_edited_edited.jpg
psiloo.jpg

Je bent welkom, in heel je zijn. Voordat we een reis plannen, is het fijn om eerst kennis met elkaar te maken. Om dit vorm te geven, nodig ik je uit om het onderstaande inschrijfformulier in te vullen. Tijdens ons telefonisch intakegesprek kunnen we deze vragenlijst samen bespreken, zodat ik een goed begrip krijg van jouw behoeften en intenties. Dit stelt me in staat om de reis optimaal op jou af te stemmen en de nodige voorbereidingen te treffen.

Het intakegesprek is een waardevol moment waarop we de gelegenheid hebben om dieper in te gaan op je persoonlijke achtergrond, eventuele gezondheidsaspecten en specifieke doelen die je wilt bereiken tijdens de reis. Het is belangrijk dat we een veilige en vertrouwelijke ruimte creëren, waarin je je vrij voelt om open te spreken over jezelf en je verwachtingen. Ik sta klaar om naar je te luisteren en je te begeleiden op jouw unieke reis naar transformatie en zelfontdekking. Daarnaast moedig ik je aan om vragen te stellen en eventuele zorgen te delen die je mogelijk hebt. Jouw welzijn en comfort staan voorop, en ik ben er om je te ondersteunen gedurende het hele proces.

bottom of page