top of page
MAGDA_by_LandaPenders-3_edited.jpg
Home: Welkom

Onze voorouders bezaten de wijsheden en het kunnen om de verschillende patronen en cyclussen in de natuur en in de mensen te herkennen. Ze begrepen hoe een brug te bouwen vanuit de energetische dimensies naar aardse thematieken (en weer terug) met als doel verbinding, diepe heling en transformatie.


Als psycho-energetisch alchemist werk ik vanuit ditzelfde principe en spiegel ik dit proces waar nodig terug aan jou. Ik ondersteun je bij het doorbreken van oude diepgewortelde patronen, conditioneringen en overtuigingen binnen in je systeem. Ik begeleid jou in het bouwen van jouw eigen bruggen naar interne verbinding.

Home: Tekst
MAGDA_by_LandaPenders-51_edited.jpg

Lief mens,

Mijn naam is Magda Elmorsy en ik ben moeder van een meisje van bijna 4 jaar. Ik ben dochter van een Egyptische vader en een Nederlandse moeder. Bruggen bouwen is altijd een thema in mijn leven geweest. “Het zit in mijn DNA” ik kan het niet anders uitleggen. Zolang als dat ik me kan herinneren ben ik bruggen aan het bouwen tussen de ene en de andere vorm. Ik wilde altijd de diepere betekenis van het leven weten.


De grootste levensvraag die ik als kind heb gehad, welke soms hele dagen in beslag heeft genomen was “Is de kleur groen die ik zie, dezelfde kleur groen als die jij ziet? Of is jouw rood, mijn groen en noemen we het simpelweg alleen beide groen?” En zo had ik nog wel meer van zulke vragen …. Nu realiseer ik me dat de zoektocht naar dit antwoord simpelweg een zoektocht naar mensen hun perceptie is geweest. Ik wilde altijd de beleveniswereld van de mens leren begrijpen....

Home: Over mij
Home: Beoordelingen

Woorden schieten tekort om de ervaringen en begeleiding die Magda me heeft gegeven te omschrijven. Ik voel me nergens zo veilig dan in haar energie. Alles uit/met liefde. In een maatschappij waar "voelen" ons eigenlijk wordt afgeleerd, heeft zij me tijdens verschillende reizen ondersteund om weer te durven voelen en mezelf vanuit liefde verder open te stellen, m'n angsten onder ogen te komen en dingen te verwerken om m'n beste zelf te zijn. Ontzettend dankbaar dat ze op m'n pad is gekomen.

Jessy

Neem contact op

Heb jij een vraag, opmerking of een andere vorm waarin je het contact met mij zou willen leggen? Dan hoor ik dit natuurlijk graag van je. Je kunt mij bereiken via de onderstaande gegevens:

Tel.: +31 (0) 649 562 480

  • Instagram

Er zal binnen 2-3 werkdagen contact met je worden opgenomen.

MAGDA_by_LandaPenders-10.jpg
Home: Neem contact op
bottom of page