top of page
MAGDA_by_LandaPenders-108.jpg

Over mij

Mijn naam is Magda Elmorsy en ik ben moeder van een meisje van 4 jaar. Ik ben dochter van een Egyptische vader en een Nederlandse moeder. Bruggen bouwen is altijd een thema in mijn leven geweest. “Het zit in mijn DNA” ik kan het niet anders uitleggen. Zolang als dat ik me kan herinneren ben ik bruggen aan het bouwen tussen de ene en de andere vorm. Ik wilde altijd de diepere betekenis van het leven weten. De grootste levensvraag die ik als kind heb gehad, welke soms hele dagen in beslag heeft genomen was “Is de kleur groen die ik zie, dezelfde kleur groen als die jij ziet? Of is jouw rood, mijn groen en noemen we het simpelweg alleen beide groen?” En zo had ik nog wel meer van zulke vragen. 

Nu realiseer ik me dat de zoektocht naar dit antwoord simpelweg een zoektocht naar mensen hun perceptie is geweest. Ik wilde altijd de beleveniswereld van de mens leren begrijpen. Ik wilde weten waar de mens vandaan kwam en waarom een persoon is wie hij/zij is. Naast deze nieuwsgierigheid heb ik altijd een sterk gevoel van intuïtief weten gehad. Zo liep ik als 8 jarig meisje met mijn moeder op de kermis en wist ik het exacte getal te benoemen van de hoeveel snoepjes er in de pot zaten om de grote prijs te winnen. Ik draag een onverklaarbaar helder weten met me mee.

Over mij: Over mij

Persoonlijke ontwikkeling

Van oorsprong ben ik Pedagoog en heb ik jarenlang in de Jeugdzorg gewerkt als gezins,- coach en als mediator. Ik hoopte bij het bestuderen van de ontwikkeling van het kind mezelf beter leren kennen na een turbulente jeugd. Ontwikkeling en kennis is altijd een manier voor mij geweest om mezelf te leren begrijpen. Naast mijn studie of werkzaamheden heb ik altijd verschillende trainingen en cursussen ernaast gevolgd om mezelf op een andere manier te leren kennen. Ik bleef verlangen naar een diepere betekenis van mijn eigen ontwikkeling. De opleidingen, trainingen of cursussen die ik heb gevolgd zijn een vorm van therapie voor mij geweest. Na jaren mezelf op deze manier te willen leren begrijpen mocht ik deze kennis leren doorvoelen en het "simpelweg" op aarde te brengen. Het emotioneel lichaam wilde naast het mentaal lichaam kunnen staan en hiermee kunnen verbinden. Plant medicijnen zijn toen op mijn pad gekomen waarbij ik een hele andere kijk heb mogen ontvangen als het gaat om interne verbinding, heling en transformatie.

Gevolgde: opleidingen, cursussen en trainingen:

 • Pedagogiek (Hogeschool Rotterdam)

 • Mental Coach (Sonnevelt Opleidingen)

 • Sjamanistisch Healer (The Quest)

 • Aura & Chakra Massage (Zonnevlecht opleidingen)

 • Energetische hoofdmassage (Zonnevlecht opleidingen) 

 • Energetisch Therapeut (Sonnevelt Opleidingen)

 • Inwijding Akasha Kronieken, Kundalini en verschillende soorten reiki

 • Procestherapeut (Penva opleidingen)

 • Psychosociale basiskennis (ConAmore)

 • Polyvagaaltheorie (ConAmore)

 • Cognitieve gedragstherapeut (Sonneveld opleidingen)

 • 10 Jaar ervaring met plantmedicijnen (o.a. ayahuasca, psilokakau, Noya Rao), 4 jaar in het zelf faciliteren van psilokakau ceremonies.

Over mij: Tekst
MAGDA_by_LandaPenders-68.jpg

Unieke methodiek

Na jaren opzoek te zijn geweest naar een specifieke en voor mij alomvattende, passende vorm van ondersteuning. Ben ik uitgekomen op een methodiek die ik in 2019 gechanneld heb mogen ontvangen. Deze methodiek omvat het energetisch bewustzijn, het interne systeem dynamiek, schaduw/licht en het respons van het fysieke lichaam (adhv het zenuwstelsel). In de afgelopen jaren heeft deze methode zijn unieke vorm aangenomen en gaat voorbij de vorm zelf. Sinds 2019 mag ik de mensen die ik ontvang intuïtief ondersteunen met deze unieke methodiek als basis. 

Inmiddels heb ik honderden mensen hier succesvol mee mogen ondersteunen. O.a. vele hoogsensitieve mensen, coaches en therapeuten. Na verbazingwekkende reacties en de vele vraag heb ik hier een jaar training over ontwikkelt. 

Over mij: Over mij
bottom of page