top of page

Psilokakau ceremonies

Onze voorouders beschikten over wijsheid en vaardigheden om de diverse patronen en cycli in de natuur en bij mensen te herkennen. Ze begrepen hoe ze een brug konden slaan tussen de energetische dimensies en aardse thema's, met als doel verbinding, diepe heling en transformatie tot stand te brengen. Het reizen met planten is hier zo oud als dat de mensheid is, een tool voor geweest.

psilo.jpg

Plantmedicijnen hebben een bijzonder energetisch therapeutisch effect en kunnen je confronteren met datgene wat contact met jezelf "in de weg staat". Dit kunnen negatieve overtuigingen, pijnen, oude overlevingspatronen of onverwerkte (traumatische) ervaringen uit je verleden zijn. De plantleraren bieden je de mogelijkheid om hiervan bewust te worden. Tijdens een plantenreis kun je diepe inzichten en transformaties ervaren. De planten hebben een unieke manier om oude wonden en blokkades aan te raken en los te laten, waardoor heling en groei mogelijk worden. Het is belangrijk om te erkennen dat de reis niet altijd gemakkelijk is, maar het kan een krachtige en levensveranderende ervaring zijn. Het bijwonen van een ceremonie kan dus een behoorlijke impact hebben. Daarom is het van groot belang om je emotioneel en mentaal goed voor te bereiden wanneer je besluit deel te nemen aan een ceremonie. Een heldere intentie, de juiste dosering, begeleiding en ondersteuning tijdens een plantenreis zijn essentieel. Je mag verwachten dat de begeleiding de juiste en liefdevolle ondersteuning biedt. 

De Psilokakau is een unieke samenstelling van Kakau, psilocybine en de blauwe lotus. Kakau (cacao) heeft van nature bijzonder veel voordelen, waaronder het stimuleren van de doorbloeding in de hersenen en het geven van een goed gevoel dat ons hart raakt. Ceremoniële kakau is echter net iets anders. Wanneer je onbewerkte kakau consumeert, ontstaat er een ervaring die verder reikt dan wat chocolade met je hart doet. Het opent de wereld van het hart. Kakau is op zichzelf al een prachtig en krachtig plantmedicijn dat op een liefdevolle manier werkt. De Psilo is afkomstig van psilocybine, de werkzame stof in truffels (en paddestoelen) en werd al in het oude Egypte gebruikt als medicijn om inzichten te ontvangen. Het wordt al zo lang als de mensheid bestaat gebruikt in verschillende rituelen en ceremonies als heilig medicijn om je dichter bij je innerlijke waarheden te brengen, bij je hogere zelf en een staat van bewustzijn. De Psilokakau wordt bereid met water dat is getrokken van de blauwe lotus, wat een versterkend en verdiepend effect heeft op de ervaring. De blauwe lotus is binnen dit alles de anker, de pilaar die het proces draagt.

DSC_6555.jpg

Heilige planten hebben eeuwenlang gefungeerd als medicijnen voor het realiseren van diepgaande spirituele, emotionele, mentale en fysieke genezing hier op aarde. Plantmeesters kunnen je begeleiden naar een andere dimensie van jezelf, waardoor je het leven vanuit een ander perspectief kunt ervaren en zien. Wanneer je besluit deel te nemen aan een plantenreis, ga je de confrontatie met jezelf aan. Dit vereist toewijding, overgave en een oprechte bereidheid om diep en liefdevol naar de meest pijnlijke en donkere aspecten van jezelf te kijken. De planten genezen je niet, maar ze bieden je de mogelijkheid om jezelf te begrijpen en daardoor te helen. Bij onze plantenreizen creëren we een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt openstellen voor de helende kracht van de planten. Onze ervaren spaceholders hebben diepgaande kennis van de plantenwereld en begeleiden je met zorg en respect op je reis naar zelfontdekking. We geloven dat ieder individu zijn of haar eigen innerlijke wijsheid en kracht heeft, en we streven ernaar om je te helpen die verbinding met jezelf te herstellen en te versterken. Onze missie is om een veilige en respectvolle omgeving te bieden waarin mensen de helende kracht van planten kunnen ontdekken en integreren in hun leven. We streven ernaar om de eeuwenoude wijsheid van onze voorouders voort te zetten en te delen, zodat we gezamenlijk kunnen werken aan persoonlijke groei, bewustwording en heling. Wij zullen je met alle liefde en aanwezigheid begeleiden tijdens je reis naar zelfontdekking en transformatie door de magische wereld van de heilige planten.

MAGDA_by_LandaPenders-57_edited.jpg

Praktische informatie

psilo_edited_edited.png

Groepsceremonie

Het kan een waardevolle ervaring zijn om samen met anderen op reis te gaan en te delen in het proces van heling en groei. Ik organiseer regelmatig groepsceremonies waar individuen welkom zijn om zich bij aan te sluiten. Deze ceremonies bieden een gelegenheid om in een gemeenschappelijke setting te werken aan persoonlijke transformatie, terwijl je ook de ondersteuning en verbondenheid ervaart die ontstaat binnen een groep. Bij een geplande groepsceremonie zorg ik ervoor dat de omgeving veilig en ondersteunend is, met de juiste begeleiding en zorgvuldige voorbereiding. Ik stem de ceremonie af op de behoeften van de deelnemers en creëer een atmosfeer waarin iedereen zich vrij voelt om zijn of haar eigen unieke proces te verkennen.

Investering €222,- p.p.

Individuele ceremonie

Ik geloof dat een individuele ceremonie een kostbare gelegenheid biedt om diep in jezelf te duiken en op een persoonlijk niveau te werken aan je groei en heling. Het stelt ons in staat om ons volledig te richten op jouw specifieke behoeften, intenties en proces.

Tijdens een individuele ceremonie zal ik met toewijding en zorg een veilige en ondersteunende omgeving creëren. We zullen de tijd nemen om in te voelen op jouw unieke reis en ik zal je begeleiden bij elke stap van het proces. Het is mijn doel om je te helpen bij het bereiken van diepgaande inzichten, transformatie en persoonlijke groei.

Investering €555,- p.p.

Prive groepsceremonie

Wanneer je een zelf samengestelde groep hebt, is het belangrijk om te weten dat ik een ervaren begeleider ben die gewend is om te werken met verschillende groepsgroottes. Ik zal jullie begeleiden en ondersteunen tijdens het gehele proces, vanaf de voorbereiding tot aan de ceremonie zelf en de integratie achteraf. Het organiseren van een groepsceremonie biedt een prachtige gelegenheid om gezamenlijk op reis te gaan en elkaar te ondersteunen in de processen van heling en groei. Samen kunnen we een veilige en vertrouwde ruimte creëren waarin iedereen zich vrij voelt om zichzelf te uiten en diepgaand werk te verrichten.

 Investering €333,- p.p.

Agenda 2023

Augustus 2023: 19 augustus (VOL)

September 2023: 16 september (4) en 30 september (5)

Oktober 2023: 21 oktober (5)

November: Retraite: 23 tot 26 November (VOL)

December: 9 december (2) en 30 december (5)

* Het cijfer achter de datum weergeeft het aantal beschikbare plekken

psiloo.jpg

Een reis inplannen?

 

Je bent welkom, in heel je zijn. Voordat we een reis plannen, is het fijn om eerst kennis met elkaar te maken. Om dit vorm te geven, nodig ik je uit om het onderstaande inschrijfformulier in te vullen. Tijdens ons telefonisch intakegesprek kunnen we deze vragenlijst samen bespreken, zodat ik een goed begrip krijg van jouw behoeften en intenties. Dit stelt me in staat om de reis optimaal op jou af te stemmen en de nodige voorbereidingen te treffen.

Het intakegesprek is een waardevol moment waarop we de gelegenheid hebben om dieper in te gaan op je persoonlijke achtergrond, eventuele gezondheidsaspecten en specifieke doelen die je wilt bereiken tijdens de reis. Het is belangrijk dat we een veilige en vertrouwelijke ruimte creëren, waarin je je vrij voelt om open te spreken over jezelf en je verwachtingen. Ik sta klaar om naar je te luisteren en je te begeleiden op jouw unieke reis naar transformatie en zelfontdekking. Daarnaast moedig ik je aan om vragen te stellen en eventuele zorgen te delen die je mogelijk hebt. Jouw welzijn en comfort staan voorop, en ik ben er om je te ondersteunen gedurende het hele proces.

bottom of page