top of page
2.png
1.png

'In de dans van het leven vinden we vaak dat wat binnenin ons borrelt, zich uitstrekt naar de buitenwereld, een gedeelde choreografie wordt.'

Verbinding is een bijzondere ervaring die zich vaak het duidelijkst ontvouwt in de weefsels van onze relaties, vooral die met onze (levens)partner. Samen met je geliefde kun je bij mij op een ontdekkingsreis gaan, de subtiliteiten verkennen van de dans tussen jullie beiden - de interne ritmes, de externe bewegingen en de harmonie (of juist de dis-harmonie) die ontstaat wanneer deze twee samenkomen.

 

Er mag licht worden geschenen op de dynamiek tussen jullie.

In jullie ontmoetingen smeden jullie (onbewust) gezamenlijk een krachtig veld, als een magisch tapijt geweven van gedeelde ervaringen. Dit veld, doordrenkt met de energie van jullie samenzijn, biedt voor mij het 'speelveld', de energie die zichzelf aan zal dienen is als een vruchtbare bodem waarop we herverbinding en een diepere vereniging kunnen waarborgen. Het is als een tuin van begrip en empathie, waarin de zaden van liefde en begrip ontkiemen en bloeien.

Ahmyo, Sacred Healing.png

Onze interne dynamiek is als een verzameling van toneelstukken die we onbewust met ons meedragen. Elk stuk, een levendige herinnering, een diepgewortelde overtuiging of een levenservaring, vormt het decor waarop de relatie tussen twee mensen zich ontvouwt. Het podium van de relatie is doordrongen van de schittering van vreugdevolle momenten en de schaduwen van uitdagende tijden, waardoor het een levendige en complexe theatervoorstelling wordt die veel verder rijkt dan alleen het moment tussen jullie twee.

De interne dialogen die we voeren, als fluisterende acteurs in de coulissen van onze gedachten, beïnvloeden vaak de scripts die we schrijven voor onze partners. Onbewust laten we de ervaringen uit ons verleden het heden regisseren. Misschien brengen we onopgeloste conflicten uit vroegere bedrijven mee naar het nu, of spelen we scènes van angst en twijfel die hun wortels hebben in oude hoofdstukken van ons leven.

'Levenservaringen worden de kostuums die we aantrekken op dit intieme toneel.' 

 

De partner wordt onze mede-acteur in een ongeschreven drama, waarin de emotionele intensiteit van oude littekens en triomfen zich vermengt met de frisse emoties van het moment. Het is als een dans van licht en schaduw, waarbij elke beweging in het heden resoneert met de echo's van het verleden.

Ahmyo, Sacred Healing.png

Soms worden we zo verstrikt in de scripten van vroeger dat we vergeten dat we de regisseurs zijn van ons eigen verhaal. Het podium biedt de mogelijkheid tot bewustwording en groei. Samen met je partner kun je het script herzien, oude rollen loslaten en nieuwe, gezamenlijk geschreven verhalen creëren. Het vergt moed om de coulissen van je ziel te verkennen en de onbewuste scripts te ontrafelen, maar het opent de deur naar diepere verbinding en begrip.

'Laat jullie relatie niet slechts een herhaling zijn van oude voorstellingen, maar een creatief proces waarin jullie samen nieuwe verhalen schrijven.' 

 

Ontdek het potentieel van het interne podium en laat de liefdevolle regie van het heden de hoofdrol spelen in jullie gezamenlijke meesterwerk.

2.png
bottom of page