top of page
MAGDAmei2024_by_LandaPenders-5.jpg

Over mij

Hallo, ik ben Magda, een gelicentieerd therapeut en oprichter van Ahmyo, Sacred Healing, een geregistreerde onderwijsinstelling gewijd aan holistische bewustwording en transformatie. Als dochter van een Egyptische vader en een Nederlandse moeder, is het bouwen van bruggen letterlijk in mijn DNA verweven.

Toen ik op 19-jarige leeftijd door een haptonoom werd verteld: "Je hebt niet zomaar het DNA van eeuwenoude wijsheid in je, het is je taak om dit te verwoorden en te verweven met de Westerse kennis die we nu hebben," kan je jezelf voorstellen dat ik zoiets had van "Waar heb jij het nou weer over?". Maar nu, jaren later, zie ik dat deze woorden een diepgaande boodschap met zich meedroegen.

Onbewust heb ik in de loop der jaren inderdaad mijn leven gewijd aan het bouwen van bruggen tussen oude wijsheid en moderne kennis. Mijn werk bij Ahmyo draait om het integreren van deze twee werelden, zodat we de rijkdom van eeuwenoude tradities kunnen combineren met hedendaagse psychologische en fysiologische inzichten. Mijn passie ligt in het begeleiden van individuen op hun persoonlijke en professionele reis, en het helpen ontdekken van hun innerlijke wijsheid, hun eigen medicijn.

Veel van mijn werk doe ik intuïtief, maar mijn benadering is ook stevig verankerd in een breed scala aan opleidingen en trainingen die ik door de jaren heen heb gevolgd. Mijn reis in persoonlijke ontwikkeling heeft me geleid naar een diep begrip van zowel oude wijsheden als moderne technieken. Vanuit mijn eigen ervaringen en een aangeboren oplossingsgericht vermogen heb ik zeven jaar geleden mijn eigen methodiek ontwikkeld: de Ahmyo Methode.

Deze methode is een integratie van intuïtieve inzichten en wetenschappelijk onderbouwde technieken, ontworpen om individuen te helpen hun innerlijke kracht te ontgrendelen en een leven te creëren dat resoneert met hun authentieke zelf. 

MAGDAFEB24_by_LandaPenders-20.jpg
bottom of page