top of page

Woman Only 'Inner Journey' Retraite

Voel je van harte welkom bij onze Woman only 'Inner journey' retraite, waar we met liefdevolle spaceholders en diepgaand lichaamswerk een unieke ervaring creëren. Na het succes van onze recente Woman Only 'Inner Journey' retraite, waar magie en diepgaande verbindingen floreerden, zijn we verheugd om aan te kondigen dat de volgende retraite al gepland staat voor 4, 5, 6 en 7 juli 2024.

Exclusief voor Vrouwen

Deze retraite is exclusief voor vrouwen, een bijzondere gelegenheid om in een veilige omgeving de kracht van vrouwelijke sensuele energie te ontdekken. Onze focus ligt op tantrisch energetisch lichaamswerk, bewustzijnstools, emotieverwerking, en verlichting van fysieke spanning. Elke dag biedt een unieke combinatie van groepssessies, individuele reflectiemomenten, en ceremoniële ervaringen. Ons doel is om een veilige, ondersteunende ruimte te creëren waar je kunt vertragen, doorvoelen, en groeien te midden van gelijkgestemde vrouwen.

MAGDA_by_LandaPenders-56_edited.jpg

Programma

Bij de Woman Only 'Inner Journey' Retraite nemen we je mee op een betoverende reis naar binnen, waar lichaam, geest en ziel samensmelten in een unieke dans van heling en groei. Ons zorgvuldig samengestelde programma omvat een verscheidenheid aan ervaringen, ontworpen om je diepgaand te verbinden met jezelf en je vrouwelijke essentie.

Donderdag 4 juli 2024 (aankomst)

 • Aankomst op het prachtige landgoed van Avani.

 • Welkomstceremonie en kennismaking met je medereizigers.

 • Energetische oefeningen om je te gronden en te verbinden.

Vrijdag 5 juli 2024

 • Bewustwordingstools om contact te maken met je lichaam en innerlijke zelf.

 • Verdiepende groepssessies en individuele reflectietijd.

 • Psilokakau-ceremonie om te reizen naar de diepten van je innerlijke wereld.

Zaterdag 6 juli 2024

 • Verwerking van diepgelegen, onverwerkte emoties.

 • Verlichting van fysieke spanning met speciale lichaamsoefeningen.

 • Psilokakau-ceremonie om te reizen naar de diepten van je innerlijke wereld.

Zondag 7 juli 2024 (vertrek)

 • Psycho-educatieve sessie vanuit een trauma-geïnformeerde benadering.

 • Afsluitende ceremonie en viering van jouw innerlijke reis.

psilo.jpg
Ahmyo, Sacred Healing.png

Ons doel is om een veilige, ondersteunende ruimte te creëren waar je kunt vertragen, doorvoelen, en groeien te midden van gelijkgestemde vrouwen.

MAGDA_by_LandaPenders-46.jpg

Praktische informatie

Locatie:

Stap in een oase van rust en natuur op het landgoed van Avani, gelegen in het schilderachtige Brabant.

Investering:

De investering voor deelname aan de Woman Only 'Inner Journey' Retraite bedraagt €1444,-. Om deze waardevolle ervaring toegankelijk te maken, hebben we een betaalplan opgesteld. Bij aanmelding vragen we een reserveringsbedrag van €144,-. Deze investering is inclusief, programma, overnachtingen en eten.

Reserveer Jouw Plek:

Wil je deelnemen aan deze betekenisvolle retraite? Jouw plek reserveren kan eenvoudig via het onderstaande inschrijfformulier.

Beperkt Aantal Plekken:

Deze retraite biedt een intieme setting, waardoor we bewust de groepsgrootte beperken tot 12 deelnemers. Als je een innerlijk 'ja' voelt, raden we aan niet te lang te wachten met reserveren. Zodra de plekken vol zijn, zijn ze dit keer écht vol.

bottom of page