top of page
MAGDA_by_LandaPenders-8_edited_edited.jpg

Traject Ondersteuning

Ontdek de reis naar innerlijke verbinding en het belichamen van je authentieke zelf. Dit 12-weekse, transformerende traject richt zich op het begrijpen van het zenuwstelsel, hoe het reageert op eerdere levenservaringen en trauma's en het cultiveren van een veilige innerlijke omgeving aan de hand van het interne systeem dynamiek.

Het zenuwstelsel is een complex systeem dat onze ervaringen in de wereld verwerkt en beïnvloedt. Het heeft geleerd om te reageren op triggers op basis van onze vroegere levenservaringen en trauma's. In dit traject gaan we dieper in op de bewustwording van het zenuwstelsel en het begrijpen van de signalen van veiligheid en onveiligheid die het afgeeft.

Een belangrijk aspect van dit traject is het verkennen van de interne mannelijke, vrouwelijke en innerlijke kind energieën die binnenin ons bestaan. Deze interne systeemdynamiek kan worden beïnvloed door trauma's en levenservaringen. We richten ons op het herstellen van de harmonie en balans tussen deze energieën, zodat je een stevige basis kunt creëren voor zelfexpressie en zelfontplooiing. Daarnaast verkennen we het energetisch lichaam en de interne gehele samenwerking met de chakra's. Chakra's zijn subtiele energiecentra in ons lichaam die onze emotionele, mentale en spirituele toestand beïnvloeden. Door het bewustzijn van deze energiecentra te vergroten en ze samen te laten werken (net zoals het interne gezinssysteem), kunnen we een diepere verbinding met onszelf (en met de wereld om ons heen) ervaren en onze innerlijke waarheid ontdekken.

Tijdens dit traject maken we gebruik van verschillende tools en methoden om je te ondersteunen in je reis. Naast praktische tools en opdrachten zijn lichaamswerk, ademhalingstechnieken, stemexpressie en kundalini-energie enkele van de krachtige instrumenten die zal worden ingezet. Deze praktische tools helpen je om op een dieper niveau contact te maken met jezelf, vertraagde energieën weer vrij te laten stromen en je eigen zelf-helende vermogens te activeren.

Bovendien krijg je praktische opdrachten om tussen de sessies door mee aan de slag te gaan. Deze opdrachten stellen je in staat om de inzichten en transformaties die je tijdens het traject hebt ervaren, in je dagelijks leven te integreren. Zo kun je stap voor stap groeien naar het belichamen van je innerlijke waarheid en het omarmen van je volledige potentieel.

 

Het traject van trauma identiteit naar innerlijke waarheid is ontworpen om je te ondersteunen bij het creëren van een veilige, liefdevolle en authentieke verbinding met jezelf. Samen zullen we een veilige en ondersteunende omgeving creëren waarin je kunt groeien, helen en je ware zelf kunt ontdekken. Of je nu worstelt met trauma, belemmerende overtuigingen of gewoon een dieper verlangen hebt om jezelf te begrijpen en te ontwikkelen, dit traject biedt je de tools en begeleiding die je nodig hebt. We zullen samenwerken om blokkades op te lossen, je bewustzijn te vergroten en je te helpen jouw innerlijke kracht en waarheid te omarmen.

MAGDA_by_LandaPenders-14.jpg

Microdosering:

Binnen dit traject heb je de mogelijkheid om te kiezen voor microdoseringen psilocybine, maar dit is geheel optioneel. Ik wil graag mijn persoonlijke ervaring delen over de voordelen van microdoseringen, die een waardevolle toevoeging kunnen zijn:

 • Patronen op een "luchtige manier" kunnen bekijken: Microdoseringen kunnen je helpen om bepaalde patronen en gewoonten op een meer objectieve en minder beladen manier te bekijken.

 • Helderder denken en probleemoplossend vermogen: Het kan leiden tot helderder denken en een verbeterd vermogen om problemen op te lossen.

 • Meer creativiteit en creatiekracht: Microdoseringen kunnen je creatieve denkvermogen en het vermogen om nieuwe ideeën te genereren vergroten.

 • Verbeterde focus en concentratievermogen: Het kan je helpen om je beter te concentreren en gefocust te blijven op taken en activiteiten.

 • Positievere stemming: Microdoseringen kunnen bijdragen aan een positievere gemoedstoestand en meer emotioneel welzijn.

 • Verhoogde aanwezigheid in het "hier en nu": Het kan je helpen om meer in het moment te leven en bewust te zijn van je gedachten, gevoelens en handelingen.

 • Verbeterde sociale verbinding: Microdoseringen kunnen je helpen om op een meer authentieke en verbonden manier in contact te staan met de mensen om je heen.

 • Heldere visie: Het kan je helpen om een scherpere en meer heldere visie te ontwikkelen, waardoor je beter in staat bent om situaties te begrijpen en te beoordelen.

 • Verhoogd bewustzijn van emoties: Microdoseringen kunnen je helpen om meer in contact te staan met je emoties en een dieper gevoel van zelfbewustzijn te ontwikkelen.

 

Het is echter belangrijk om te benadrukken dat de keuze voor microdoseringen persoonlijk is en goed moet worden afgestemd op jouw behoeften en situatie. Als je ervoor kiest om microdoseringen te integreren, is het van essentieel belang dat ik goed op de hoogte ben van eventueel medicatiegebruik en of je al eerder ervaring hebt gehad met microdoseren.

MAGDA_by_LandaPenders-22.jpg

Praktische informatie

Gedurende deze 12 weken zullen we zes consulten hebben, elk met een duur van 2 uur. Deze consulten vinden plaats met een frequentie van eens per twee weken, waardoor er voldoende tijd is om de inzichten en transformaties te integreren in je dagelijks leven.

Om ervoor te zorgen dat ik de juiste en passende aandacht aan elk individu kan bieden, heb ik ervoor gekozen om de deuren voor dit traject slechts één keer in de vier maanden te openen. Dit betekent dat er beperkte plekken beschikbaar zijn. De eerstvolgende startdatum voor dit traject is in september.

Als je geïnteresseerd bent en graag wilt deelnemen aan dit traject, nodigen we je uit om het onderstaande formulier in te vullen. Door contact met ons op te nemen en je gegevens achter te laten, wordt je toegevoegd aan de wachtlijst voor de volgende ronde van het traject. Zodra de inschrijvingen open gaan, zal er contact met je worden opgenomen om de beschikbare plekken toe te wijzen.

Bij aanmelding kun je een vaste dag en tijdsblok reserveren dat het beste bij jou past. Dit geeft je de zekerheid van een vaste plek gedurende het traject.

Investering:

De investering voor dit traject is als volgt:

 • €333,- per 4 weken, exclusief microdoseringen.

 • €444,- per 4 weken, inclusief microdoseringen.

 

Je hebt de mogelijkheid om de termijnen aan het einde van elke maand te voldoen. Op die manier kun je de betalingen afstemmen op je eigen financiële situatie en gemak.

Ik geloof dat dit traject van onschatbare waarde is voor jouw persoonlijke groei en heling. Het is een investering in jezelf en in het creëren van een leven dat in lijn is met jouw innerlijke waarheid.

Ben je klaar om de reis te beginnen?

Bedankt voor het inschrijven!

Dankbaar dat ik dit traject bij jou mocht volgen. Het waren 12 mooie weken waarin ik mijn schaduw- en lichtkanten mocht aan kijken en waarin ik veel heb geleerd. Wat ik geleerd heb pas ik toe binnen de dynamieken in mijn omgeving. Elke sessie was zeer waardevol. Ik herken nu sneller mijn triggers en probeer daarop anders te reageren. We hebben immers altijd een keuze. Tevens kijk ik meer met compassie naar andere mensen, daar ik nu weet dat zij ook hun trauma’s hebben. Ik kan daarom iedereen dit traject aanraden. Nogmaals dank je wel, lieve Magda!
 
Dank voor jouw begeleiding en openheid. We zien elkaar weer wanneer de tijd er rijp voor is.

Genevieve van Zanten-Soerodimedjo

bottom of page