top of page
05JENNEFER_by_LandaPenders-17_edited_edited.jpg
Hi, ik heet

Magda Elmorsy

Als gelicentieerd en geregistreerd therapeut heb ik in de afgelopen 7 jaar gezien dat wij mensen zoveel meer kunnen dan dat wij zelf denken. Ik heb geleerd en zie alchemie als een krachtig metafoor voor de transformatie die wij als mens in het leven doormaken, bewust of onbewust. Het is geen geheime super power maar een innerlijke kracht die we allemaal bezitten, maar soms vergeten zijn. Laat mijn aanwezigheid hier voor jou een uitnodiging zijn om jezelf open te stellen voor de mogelijkheid van transformatie & get ready to transform.

MAGDAFEB24_by_LandaPenders-17_edited.jpg

I'm here for when you are ready to harness your inner knowledge, shine at your next level, and rise into embodiment.

Liefdevolle woorden van mensen die je voorgingen:

Welk pad brengt jou hier?

MAGDAFEB24_by_LandaPenders-1_edited_edited.jpg

Ik ben hier voor mijn eigen ontwikkeling

Je hebt al een reis gemaakt door je innerlijke wereld en hebt tijd besteed aan zelfverkenning. Misschien sta je nog bovenaan de duikplank, maar voel je je geroepen door dit pad. Hoe dan ook, je voelt een sterke drang om dieper te duiken. Het gaat niet alleen om het vergaren van inzichten; je zoekt naar een betekenisvolle verbinding, zowel binnenin als buiten jezelf. Je bent hier omdat je klaar bent om te verkennen, te groeien en de diepten van jezelf te ontdekken. Je voelt dat er meer is en je bent vastbesloten om het te vinden, stap voor stap, in een ontdekkingstocht.

Ik ben hier voor mijn ontwikkeling als therapeut

Ben je op zoek naar een benadering van ondersteuning, welke net iets dieper je klanten mag aanraken? Een die niet alleen de geest voedt, maar ook de ziel aanraakt? Onze trainingen verkennen de kracht van het energetische lichaam vanuit het perspectief van het zenuwstelsel en vanuit een para-sympathische benadering. We geloven dat ware heling plaatsvindt wanneer we ons verbinden met de diepere lagen van ons wezen, en daarom bieden we een holistische benadering die gericht is op het herstellen van balans en welzijn op alle niveaus.

bottom of page