Spirituele therapie

Kom nauwer in contact te staan met jezelf en verkrijg balans in je energetisch lichaam met spirituele therapie. Als spiritueel therapeut kan ik je begeleiden in de weg naar het opnieuw liefhebben van jezelf. Ik help je graag om specifieke levenservaringen te verwerken en de aangedane energieën weer in balans te brengen. Door gericht met het energetisch lichaam bezig te gaan, kunnen we blokkades oplossen en kom je meer in contact met je ziel. Leer hoe je weer kunt durven voelen en hoe je je echte zelf kunt zijn in het leven.

Spirituele_therapie.jpg

De impact van levenservaringen

Heb je een intense levenservaring moet doorstaan en vind je het moeilijk om dit te verwerken? Dat is heel normaal en iets waar spirituele therapie je bij kan helpen. Mijn spirituele therapie is gericht op het energetisch lichaam. Een van de energieën die ik regelmatig behandel, is de innerlijke kind energie. Levenservaringen die vroeg in ons leven plaatsvinden kunnen ons de rest van ons leven beïnvloeden. Het is daarom van groot belang dat het innerlijke kind weer in balans komt.

Ervaar de effecten van een energetische behandeling

Naast de innerlijke kind energie kan ik als energetisch therapeut ook andere delen van de energetische anatomie behandelen. Ik kan een energetische behandeling geven op basis van je behoeftes en welke energieën weer in balans gebracht moeten worden. Dit kunnen de chakra’s zijn en/of de mannelijke en vrouwelijke energie. Met schaduw en licht werk kan ik je behandelen en balans in je energieën bevorderen. Bovendien kan ik je helpen om nauwer in contact te komen met je energetische anatomie, waar je iedere dag profijt van kan hebben.

Spirituele__therapie.jpg
 

Mijn insteek met spirituele therapie

De behandelingen die ik tijdens mijn spirituele therapie inzet worden gebruikt om uiteindelijk je doel te bereiken. Je kunt bijvoorbeeld als doel hebben om je gelukkiger te voelen of om een specifieke gebeurtenis te verwerken. Wat je doel ook is, ik bied je graag het platform dat je nodig hebt om jezelf te ontdekken en meer in balans te komen. Ik bied je waar nodig ondersteuning in het proces dat je doormaakt. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm zijn van een energetische behandeling, een sacred session of een andere behandeling van mij. In mijn spirituele therapie staat het behalen van jouw doel centraal. Of je nu een specifiek doel hebt of niet, je bent altijd welkom bij mij wanneer je ergens mee worstelt.