top of page
1.png
1.png

'Onze interne belevingswereld gaat veel verder dan alleen onze gedachten; het gaat gepaard met onze emoties, de energetische beweging en de somatische doorstroming.'

Binnen Ahmyo wordt er een holistische benadering van complementaire therapie omarmt, waarbij er diepgaand wordt ingaan op de onderlinge verbinding tussen cognitieve, emotionele, somatische en energetische aspecten van het menselijke zijn. Deze werkwijze is geworteld in en bestaat uit de volgende 6 kernelementen:

1. Trauma Geïnformeerde Ondersteuning:

We benaderen trauma als gebeurtenissen die het systeem niet heeft kunnen verwerken. Onze trauma-geïnformeerde benadering gaat niet direct in op de daadwerkelijke gebeurtenissen, maar richt zich op de patronen en responses die hieruit zijn ontstaan.

2. Chakras en Energetisch Bewustzijn:

Je kunt de chakra's als mini-breintjes benaderen, elk met een eigen herinnering die samen een uniek energetisch veld hebben gecreëerd waarin je dagelijks beweegt. Wanneer je de dynamiek tussen deze mini-breintjes leert kennen zal je merken dat dit niet alleen invloed heeft op je innerlijke welzijn, maar op je algehele levenservaring.

Ahmyo, Sacred Healing.png

3. Schaduw Werk en Doorgewinterde Patronen:

Verken je diepere, onderbewustzijn en ontdek de manier waarop het overlevingsmechanisme tot leven is gekomen en naar buiten komt wanneer aangeraakt of getriggerd.

4. Innerlijk Kind, Mannelijke en Vrouwelijke Energie:

Het heilige interne huwelijk is een krachtige dynamiek waarbij we de relatie tussen onze innerlijke denker, voeler en doener verkennen en versterken. Het is een diepgaand proces van zelfontdekking en integratie.

5. Zenuwstelsel en Wervelkolom Bewustwording:

Het zenuwstelsel is als de dirigent van je lichaam, en begrijpen hoe het functioneert is essentieel om de signalen van het lichaam te leren kennen. Je wervelkolom is de ruggengraat van je fysieke en energetische lichaam en fungeert als energiecentrum die je levenskracht (kundalini energie) beïnvloedt.

6. Breathwork en Emotional Body Release:

Adem is levenskracht en kan je helpen om bewust contact te maken met de herinneringen van je lichaam, welke de geest soms heeft willen onderdrukken. Deze herinneringen kunnen jarenlang "vastzitten" en fysieke, mentale en emotionele klachten veroorzaken. 

Ahmyo, Sacred Healing.png

De bovengenoemde kernelementen zijn als pilaren en dragers voor de vormgeving van het traject. Dit betekent dat elk genoemde aspect gedurende de invulling van het traject aan bod zal komen. Samen gaan we op ontdekkingsreis om de verborgen facetten van jezelf te verkennen, oude overtuigingen en patronen achter te laten, en nieuwe perspectieven op denken en leven te verkennen.

Aangezien ieder individu uniek is in zijn of haar behoeften, is het niet mogelijk om van tevoren precies te voorspellen hoe elk traject eruit zal zien. Dit maakt elke reis bijzonder en op maat gemaakt voor jou. Echter, één ding staat vast: we zullen je innerlijke alchemist naar boven halen en ervoor zorgen dat jij de regie over je leven herwint.

Ons hele leven zijn we voortdurend bezig met terug te keren naar ons hartbewustzijn, met als doel die plekken te bereiken waar we in onze vroege jaren uit de veiligheid van ons hart zijn weggetrokken. Daar waar we niet genoeg gezien, gehoord of geliefd zijn geweest. Deze ervaringen hebben onze hedendaagse interne dynamiek gevormd, en ze blijven onbewust van invloed op hoe we onszelf en de wereld benaderen.

gakfuyydut.png

Samen zullen we deze plekken verkennen en transformeren, zodat je in staat bent om in je eigen hartbewustzijn te wortelen en van daaruit te groeien. Vanuit dat punt kun je je eigen kracht, autonomie en authenticiteit weer volledig herontdekken en deze integreren in je dagelijks leven. Dit proces zal je niet alleen in staat stellen om jezelf diepgaand te begrijpen, maar het zal ook de weg vrijmaken voor een leven dat meer in lijn is met jouw ware essentie en innerlijke waarheid. Je zult je innerlijke kracht en veerkracht ontdekken, en daarmee in staat zijn om het leven met hernieuwde energie en vervulling tegemoet te treden, vol vertrouwen in je eigen reis van persoonlijke groei en transformatie.​

bottom of page