top of page

Het leven als een dans

Ik heb het leven leren zien als een betoverende dans is, een voortdurende choreografie tussen gelijkwaardige tegenstellingen: plus en min, mannelijk en vrouwelijk, extern en intern, beweging en stilte, en niet te vergeten, ons lichaam en geest. In de magie van deze dans bewegen deze polariteiten moeiteloos om elkaar heen, creërend daar waar ze elkaar ontmoeten in het midden een synergie, een nieuw veld dat zich ontwikkelt door de ervaringen die we doormaken in het leven.

 

Het is een veld doordrenkt met de kleuren van onze emoties, doordacht door onze gedachten, en gevormd door de interactie van ons lichaam en geest. Hier, op de kruispunten van onze innerlijke tegenstellingen, ontvouwen zich verhalen, lessen, en ongekende mogelijkheden. Het nodigt ons uit om bewust stil te staan bij de filters waardoor we onszelf en de wereld waarnemen. Het is in deze synergie dat de ervaringen, of ze nu als lichtstralen of schaduwen verschijnen, ons weven in de unieke stof van ons bestaan. 

 

De uitnodiging die in deze betoverende dans verborgen ligt, is als een zachte melodie die ons aanspoort tot bewustzijn en zelfontdekking. Het nodigt ons uit om dieper in de rijkdom van deze choreografie te duiken, om te begrijpen hoe onze innerlijke tegenstellingen niet slechts bewegingen zijn, maar kansen voor groei en transformatie.

MAGDA_by_LandaPenders-9.jpg

Wat deze uitnodiging inhoudt:

  1. Lichaamswerk en Bewustwording: We betreden de reis naar zelfbewustzijn door lichaamswerk en bewustwording te integreren. Hier nodig ik je uit om naar je lichaam te luisteren, te voelen en te ontdekken hoe het met je spreekt. Samen zullen we verkennen hoe de taal van het lichaam ons dieper inzicht kan bieden in de innerlijke dans van tegenstellingen, en hoe deze ontdekking de sleutel kan zijn tot persoonlijke groei.

  2. Energetische Alchemie: We zullen samen de subtiele energiestromen onderzoeken en de kninken in deze kabels transformeren, op zoek naar de harmonie die inherent is aan jouw unieke energielandschap.

  3. Psychoeducatie vanuit een Trauma-geïnformeerde Benadering: In een veilige, trauma-geïnformeerde bedding bied ik psycho-educatie aan. Dit is meer dan alleen leren; het is een kans om dieper inzicht te verwerven in de impact van levenservaringen op jouw welzijn. Samen zullen we verkennen hoe veerkracht kan worden versterkt en hoe je met compassie kunt navigeren in het licht van jouw ervaringen.

  4. Terugkeer naar het Hart: De kern van deze uitnodiging is een terugkeer naar je hart. Hier nodig ik je uit om te onderzoeken wat er diep binnenin je leeft, om de emotionele rijkdom van jouw hart te verkennen en te laten bloeien. Het is een uitnodiging om verbinding te maken met de kern van je wezen, waar waarachtige zelfontdekking en heling plaatsvinden.

MAGDA_by_LandaPenders-5.jpg
Ahmyo, Sacred Healing.png

Presha Rivers

De woorden zullen nooit kunnen uitdrukken hoe bijzonder en speciaal dit proces is geweest. Jouw veilige omgeving zorgt ervoor dat de gevoelens, emoties en trauma's naar boven komen. Nog geen minuten binnen en het lichaam en onderbewuste werd wakkergeschud. Het is geen reis geweest naar een andere versie van mezelf. Het is een reis geweest waarin ik mocht herinneren wie ik echt ben in de kern en essentie. Naast mijn persoonlijke groei, de ontwikkeling en bewustwording zagen we prachtig hoe dit werd doorvertaald in het contact met anderen. De zachtheid en kwetsbaarheid werd zo mooi blootgelegd. De balans is op de goede weg en de vrouwelijke energie wordt in het zonnetje gezet.

Van het interne huwelijk tot de ceremonie mochten allemaal een duidelijke en grote plek gaan innemen voor mijn huidige staat van zijn. Ik ben trots op wat ik met jou samen heb mogen ervaren. Wat ik gespiegeld heb mogen krijgen. Dank voor jouw eerlijkheid. Ik heb deze vooral als liefdevol, warm en confronterend maar ook als doeltreffend mogen ervaren en voelen. Ik was al fan van jouw werk, maar ik weet zeker dat ik het zo over zou doen. Zoals vele voor mij hebben gezegd: dit is zeker geen vaarwel maar tot de volgende!
bottom of page