top of page

Hi daar en welkom in mijn digitale omgeving! 🤎

Mijn naam is Magda (Mekda) en Ahmyo is een verlengstuk van wie ik ben, van wat het leven mij heeft geleerd en dat is alomvattend voor vertrouwen. Ahmyo is de klank van het vertrouwen in “al dat is en al dat zal zijn”.

 

Ik ben moeder van een prachtig mensen meisje van vijf en ben dochter van een Nederlandse moeder en een Egyptische vader. Het voelt dan ook alsof het bouwen van bruggen in mijn DNA is genesteld. Voorheen bouwde ik bruggen tussen ouder en kind als pedagoog of tussen man en vrouw als gezinsmediator. Momenteel (inmiddels al 7 jaar) komt deze vormgeving van bruggen bouwen tot uiting in bewustzijns,- en energetisch lichaamswerk.

MAGDAFEB24_by_LandaPenders-18.jpg

Binnen Ahmyo leg ik verbindingen tussen het bewustzijn en het onderbewustzijn; tussen “de geest” en het lichaam; tussen de interne man en de interne vrouw; tussen vader Spirit en moeder Aarde, waarbij ik ons mensen als kinderen hier tussenin zie. Ik raak niet uitgesproken over het zenuwstelsel en de manier waarop wij als levens wezen emoties verwerken. Mens zijn is oprecht een bijzonder gegeven, it’s Magic and Alchemy ✨🧬

 

Als gelicentieerd en geregistreerd therapeut en onderwijsinstelling, heb ik mijn levensweg en expertise gewijd aan het begeleiden van individuen bij het belichamen van hun eigen “reis terug naar huis” en begeleid ik pioniers tijdens deze transformerende collectieve verschuiving, bij het wortelen in hun eigen medicijn. Dit kan zich manifesteren als een mentor voor (bewuste) ondernemers of binnen de Ahmyo Academy.

 

Mijn werkwijze is beïnvloed door de ontelbare trainingen, workshops en/of opleidingen die ik heb gevolgd, maar vooral door de teachings die ik mag ontvangen vanuit Spirit en vanuit eigen levens ,- en ontwikkelingservaring.

 

Hier vanuit heb ik een unieke methodiek ‘gechanneld’. Deze methodiek heeft haar vorm gekregen na 11 jaar zelf door het stof heen te zijn gegaan, ontwikkelingen en inzichten opgedaan te hebben op verschillende manieren, waaronder met mijn grote liefde voor het plantenrijk.

bottom of page