top of page
Home.png

ALCHEMY: NOUN

al·​che·​my | \ ˈal-kə-mē \

Alchemie geeft ons de kracht, het kunnen om ons onderbewustzijn, beladen met potentie, om te zetten in goud - de stralende essentie die we van binnen al zijn.

56003411-5F7E-41E3-820E-4A065B241A17_4_5
MAGDA_by_LandaPenders-40_edited_edited.jpg

Je hebt de moed gehad in de journey van self-healing te stappen, want laten we eerlijk zijn; daar is moed voor nodig. Soms heb je de gedachte "was ik hier maar nooit aan begonnen" & "kan ik niet gewoon terug naar het zijn van een struisvogel met m'n kop in het zand". Want HOLY MOLY, this journey is NOT for the weak! Maar eerlijk gezegd weten we allebei dat teruggaan naar "onwetendheid" ook geen oplossing is. Wat dan wel? Want het verlangen naar een eenvoudig leven, een rustig leven, het genieten van het leven, is er ook, luid en duidelijk.

Ben jij dit?

𓂀   Je hunkering naar diepe innerlijke rust ligt aan de oppervlakte van je bestaan.

𓂀   Je bevindt je vaak in je hoofd, terwijl je weet dat je lichaam schreeuwt om gehoord te worden.

𓂀   Wellicht heb je al 101 cursussen, workshops, en opleidingen voor therapeuten en coaches verslonden, maar toch ben je nog steeds op zoek naar dat ene "iets".

𓂀   Het kan soms voelen alsof het leven aan je voorbij vliegt, er te weinig dagen in de week zijn en je constant "on the go" bent.

𓂀   Het lijkt alsof je vast zit in een patroon wat groter is dan woorden kunnen omschrijven. Je ziet het gebeuren, the same shit in a different story, maar HOE stappen we hier nou uit?


Het lijkt alsof er geen einde aan komt, en dat klopt ook, wanneer we dezelfde wegen blijven bewandelen. Er is immers ook geen begin noch einde aan een cirkel en zolang we blijven bewegen in deze cirkels zal er niet veel veranderen. Het patroon moet doorbroken worden, gehercodeerd worden voordat we uit deze cirkel kunnen stappen. Het verlangt naar transformatie & dat is wat alchemie is!

Wat als ik je zou vertellen

...dat jij zelf de coderingen met je meedraagt om jezelf te bevrijden van deze vicieuze cirkel van herhaling en blijvende groei te belichamen op een dieper niveau dan je ooit voor mogelijk had gehouden?

hiëroglief

Stel je voor dat je een eeuwenoude, magische handleiding bezit die je stap voor stap door het doolhof van het leven leidt, je begeleidend naar hogere niveaus van bewustzijn en de diepere lagen van zelfontdekking. Deze handleiding is geen extern boek, geen lezing, noch je zoveelste "zelf-ontwikkelingsprogramma"; het is een sleutel tot het openen van deze innerlijke schatkist, wachtend om ontdekt en ontsloten te worden.

Dit programma biedt geen quick-fix oplossingen of oppervlakkige manifestatietechnieken. In plaats daarvan wordt je een diepgaande benadering aangeboden die je zal begeleiden naar echte en blijvende transformatie.

𓂀   Wat als de sleutel tot transformatie al die tijd binnen handbereik lag, wachtend om ontdekt te worden in de verborgen hoeken van je ziel?

𓂀   Wat als er een handleiding verborgen ligt in de complexiteit van je zenuwstelsel, wachtend om onthuld en ontcijferd te worden?

𓂀   Wat als jouw innerlijke stem de gids is die je altijd heeft geleid, maar waar je nog niet naar hebt geluisterd?

𓂀   Wat als de antwoorden op al je vragen al die tijd binnen in jezelf verborgen lagen (en je eigenlijk geen therapeut nodig hebt)?

𓂀   Wat als de kracht om te veranderen en te groeien altijd al in jou aanwezig was, klaar om te worden vrijgelaten?

Je hoeft het wiel niet altijd zelf uit te vinden .... al moet je het wiel wel zelf laten spinnen.

 

 Jij bent de alchemist van je eigen leven. Jij hebt de kracht om de loodzware aspecten van jezelf te transformeren tot stralend goud. Door deel te nemen aan dit programma, neem je de leiding over je eigen transformatieproces. Je gaat dieper dan alleen maar leren; je past toe, experimenteert en ontdekt wat voor jou werkt.

The Alchemy of Energy is een diep alchemistische container welke je de codes aanreikt om de verborgen krachten van het universum binnen in jezelf te ontcijferen.

Ontdek hoe "The Alchemy of Energy" je begeleidt op een innerlijke reis door de diepten van jezelf.

𓂀  Je leert de taal van je eigen lichaam spreken, zodat je precies weet wat het te zeggen heeft.

𓂀  Je leert de magie van het zenuwstelsel kennen en leert deze te her-coderen, in plaats van "reguleren".

𓂀  Je zal gaan dansen met de interne polariteiten (mannelijke/vrouwelijke energie) door de ervaringen van het innerlijk kind heen.

𓂀  Je ontwikkelt een diepgaande intieme relatie met jezelf, waardoor je in staat bent dit ook met anderen te ontwikkelen.

𓂀  Je duikt diep in de mysteries van je Ziel en leert de essentie van je bestaan te begrijpen.

𓂀  Met elke stap kom je dichter bij de kern van wie je werkelijk bent, bevrijd van de beperkingen van het verleden en klaar om te stralen in het heden.

𓂀  Met elke stap kom je dichter bij de kern van wie je werkelijk bent, bevrijd van de beperkingen van het verleden en klaar om te stralen in het heden.

HET ALCHEMISTISCH PROCES:

Unieke Modules:

Het programma bestaat uit 5 krachtige modules die elk gericht zijn op een specifiek aspect van transformatie: lichaamsbewustzijn, geestbewustzijn, emotioneel bewustzijn, relationeel bewustzijn en energetisch bewustzijn. Elk van deze modules is doordrenkt met een holistische benadering.

 • Verken de basisprincipes van energie alchemie, inclusief de relatie tussen lichaam, geest en ziel.

 • Leer over de verschillende energieën en polariteiten in het lichaam en hoe ze samenwerken.

 • Leer technieken om energiepatronen te her-coderen en te transformeren, in plaats van ze alleen maar te reguleren.

 • Verken de magie van het zenuwstelsel en leer hoe je het kunt gebruiken als een instrument voor transformatie en genezing.

 • Pas de geleerde principes en technieken toe in je dagelijks leven, en integreer ze in je persoonlijke groei en spirituele reis.

 

Interactieve Sessies:

Profiteer van 5 live sessies via Zoom, waarin je de kans krijgt om dieper in te gaan op de behandelde concepten, vragen te stellen en samen met gelijkgestemde deelnemers oefeningen te doen. Deze interactieve sessies bieden een waardevolle gelegenheid om persoonlijke inzichten te delen binnen een ondersteunende container met gelijkgestemden.

56003411-5F7E-41E3-820E-4A065B241A17_4_5
 • Studiegids:
 • Voor wie is deze training?
  Deze training is geschikt voor professionals zoals therapeuten, coaches, masseurs, en yogadocenten, maar ook voor iedereen die een passie heeft voor het helpen van anderen. Of je nu al ervaring hebt in een gerelateerd veld of nieuw bent in de wereld van energetisch lichaamswerk, deze training biedt waardevolle kennis en vaardigheden die je kunt toepassen. Zelfs als je geen ervaring hebt als therapeut en/of lichaamswerker maar wel interesse hebt in deze training, ben je van harte welkom om je aan te melden. Na aanmelding zal er een intakegesprek plaatsvinden om te kijken of de training geschikt is voor jou.
 • Wat is de investering voor deelname?
  De investering voor deelname aan de training: Nervous system Energetics bedraagt €1444,- en kan in delen worden voldaan. Als er wordt gekozen om de investering in delen te voldoen, ziet het betaalplan er als volgt uit: Een eenmalige betaling van €144,- als reserveringskosten. Gevolgd door vijf maandelijkse termijnen van €260,- elk.
 • Overige vragen?
  Overige vragen kun je stellen door contact op te nemen via: info@ahmyosacredhealing.com Deze vragen zullen binnen 2 werkdagen worden beantwoord.
 • Hoelang en wanneer vindt deze training plaats?
  Deze training bestaat uit vier lesdagen in groepsvorm en materiaal om thuis te studeren. De eerst volgende Nervous System Energetics vindt plaats op: - 15, 16, 29 & 30 juli 2024 (VOL) - 2, 3, 23, 24 september 2024
 • Agenda
  13 en 14 mei 2024 van 10:00 - 16:00 Intervisie: 27 mei 2024 19:00 via Zoom 10 en 11 juni 2024 10:00 - 16:00 Intervisie: 24 juni 2024 19:00 via Zoom 8 en 9 juli 2024 10:00 - 16:00 Intervisie: 22 juli 2024 19:00 via Zoom 16 en 17 september 10:00 - 16:00 Intervisie: 30 september 2024 19:00 via Zoom 21 en 22 oktober 10:00 - 16:00 Intervisie: 4 november 2024 19:00 via Zoom 18 en 19 november 10:00 - 16:00 Deze trainingsdata is VOL. Je kunt je op het inschrijfformulier inschrijven voor de wachtlijst.
 • Wat zijn de grote lijnen van deze training?
  We gaan deze reis samen aan gedurende 6 maanden. Elke maand zijn er twee aaneengesloten dagen/ bijeenkomsten (dus in totaal 12 fysieke bijeenkomsten). Maandelijkse intervisie/overlegmomenten (via Zoom). Ondersteunende WhatsApp groep. Naast de aangereikte handvaten zul je ook zelf diepgaande (en transformerende) processen doormaken. Je wordt aangemoedigd om het geleerde direct in de praktijk te brengen, waardoor de training nog dieper zal integreren.
 • Wat is de investering voor deelname?
  De investering voor deelname aan de training: Somatic Release Therapy bedraagt €3333,- en kan in delen worden voldaan. Als er wordt gekozen om de investering in delen te voldoen, ziet het betaalplan er als volgt uit: Een eenmalige betaling van €133,- als reserveringskosten. Gevolgd door acht maandelijkse termijnen van €400,- elk.
 • Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?
  De snelheid van transformatie varieert van persoon tot persoon, maar veel deelnemers ervaren al na enkele modules een verschuiving in hun energie en bewustzijn. Het belangrijkste is om open te staan voor de processen en bereid te zijn om consistent te 'oefenen'.
 • Ik heb al heel veel werk aan mezelf gedaan en ben me bewust van mijn patronen. Is "The Alchemy of Energy" nog steeds geschikt voor mij?
  Ja, "The Alchemy of Energy" kan nog steeds waardevol voor je zijn, zelfs als je al veel werk aan jezelf hebt gedaan en je bewust bent van je patronen. Dit programma biedt diepgaande inzichten en tools die je kunnen helpen om nog dieper te gaan in je proces, om hardnekkige patronen te doorbreken en om nieuwe niveaus van innerlijke groei te bereiken.
 • Hoe worden de live Zoom-sessies georganiseerd en hoe kan ik eraan deelnemen?
  De live Zoom-sessies worden georganiseerd op vaste data en tijden. Tijdens deze sessies gaan we dieper in op de behandelde concepten, beantwoorden we vragen en bieden we ondersteuning en begeleiding. Alle sessies vinden plaats via Zoom en duren ongeveer 2 uur. De live sessies worden opgenomen en worden beschikbaar gesteld in het online leerplatform, zodat je ze altijd kunt terugkijken! Data live sessies: Live sessie 1: Zondag 16 juni 2024 om 14:00 Live sessie 2: Zondag 30 juni 2024 om 14:00 Live sessie 3: Zondag 14 juli 2024 om 14:00 Live sessie 4: Zondag 28 juli 2024 om 14:00 Live sessie 5: Zondag 11 augustus 2024 om 14:00
 • Hoe lang duurt dit online programma?
  'The Alchemy of Energy' is een zelfgeleide cursus van 5 modules, met live Zoom-sessies verspreid over enkele weken voor extra ondersteuning.
 • Wanneer gaat het programma van start?
  Het programma zal vanaf maandag 3 juni 2024 online beschikbaar zijn! Vanaf dat moment zullen de modules tweewekelijks worden vrijgegeven. De live sessies staan tussen het vrijgeven van de modules ingepland.
 • Is er een specifieke tijdslimiet om de cursus te voltooien?
  Nee, er is geen strikte tijdslimiet om de cursus te voltooien. Je kunt in je eigen tempo door de modules gaan. De live Zoom-sessies zij niet verplicht om bij te wonen maar op basis van je eigen schema. We raden echter aan om regelmatig deel te nemen en consistent te blijven, zodat je optimaal kunt profiteren van de cursuservaring en de ondersteuning die hierbij past.
 • Tot wanneer kan ik me inschrijven?
  Je kunt je inschrijven tot twee weken nadat The Alchemy of Energy van start is gegaan!
 • Wat is de investering van dit programma?
  De investering voor dit programma bedraagt €888,-. Echter, als je besluit om vóór 27 mei 2024 in te stappen, is de investering slechts €444,-. Je hebt ook de mogelijkheid om de investering in vier termijnen te voldoen.
 • Wat als ik tijdens de cursus vragen heb of extra ondersteuning nodig heb?
  We moedigen vragen en interactie aan! Naast de live Zoom-sessies kun je altijd contact opnemen met onze ondersteunende community via het online platform. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen op deze reis.
 • Is deze cursus geschikt voor beginners op het gebied van spiritualiteit en zelfontwikkeling?
  Absoluut! 'The Alchemy of Energy' verwelkomt deelnemers van alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Onze cursus biedt een holistische benadering die toegankelijk is voor iedereen die verlangt naar diepgaande transformatie en bereid is om de reis naar zelfontdekking aan te gaan.
bottom of page