top of page

- 3 juni 2024 ONLINE -

Tijdelijk 50% korting

Dit aanbod is alleen geldig in de maand april 2024

MAGDAFEB24_by_LandaPenders-1_edited_edited.jpg

ALCHEMY: NOUN

al·​che·​my | \ ˈal-kə-mē \

Betekenis van alchemie: De leer van alchemie omvat het proces van individuele, interne transformatie.

56003411-5F7E-41E3-820E-4A065B241A17_4_5
Graf van Ramose

The Alchemy of Energy is voor jou als:

 • ... je klaar bent om je beperkende overtuigingen te transformeren en je ware kracht te omarmen.

 • ... je een diepere samenwerking met je lichaam wilt ontwikkelen.

 • ... je bereid bent om oude copingmechanismen en overtuigingen te herprogrammeren (we gaan verder dan leren reguleren).

 • ... je zoekt naar het vloeiend omgaan met je emoties.

 • ... je op zoek bent naar zelfacceptatie en liefdevolle zelfzorg en je de kracht van zelfcompassie wilt ontdekken.

 • ... je wilt leren hoe je jezelf kunt omringen met gezonde grenzen en zelfrespect.

 • ... je de wens hebt om je intuïtie te versterken en je innerlijke wijsheid te ontwikkelen.

 • ... je bereid bent diep in je emotionele landschap te duiken en diepgaand zelfbewustzijn te ontwikkelen.

 • ... je de schaamte rondom zelfexpressie wilt transformeren om de volledige capaciteit van je levensenergie te activeren.

 • ... je wilt leven in lijn met je authentieke zelf.

The Alchemy of Energy is een sleutel naar transformatie, het is een code naar zelf-ontwikkeling."

MAGDA_by_LandaPenders-40_edited_edited.jpg

Stel je eens voor hoe het zou voelen…

 • ...om eindelijk bevrijd te zijn van de last van onverwerkte emoties en trauma's, om werkelijk lucht te kunnen ademen zonder de druk van het verleden.

 • ...om moeiteloos door het leven te gaan, zonder steeds te worden gehinderd door destructieve patronen die als kettingen om je heen hangen.

 • ...om diepgaand verbonden te zijn met je ware emoties, om ze niet langer te analyseren maar ze simpelweg te voelen en te omarmen als onderdeel van jezelf.

 • ...om volledig in balans te zijn, om innerlijke rust te ervaren als een kalme oceaan te midden van de stormen van het leven.

 • ...om jezelf echt te kunnen zijn, om je hart te openen zonder angst voor afwijzing, en om te worden ontvangen met liefde en begrip.

 • ...om een diepe, authentieke verbinding te hebben met jezelf en anderen, om de muren af te breken en echte intimiteit toe te laten.

 • ...om de regie over je eigen leven terug te krijgen, om bewust keuzes te maken die jouw pad verlichten en jouw ziel voeden.

In deze moderne wereld kan het soms aanvoelen alsof we ronddwalen zonder een kompas, op zoek naar een diepere betekenis en richting in het leven. Maar wat als ik je vertel dat de sleutel tot deze levensreis niet ergens verloren is gegaan in de tijd, maar diep verborgen ligt binnenin jou?

Stel je voor dat je een eeuwenoude, magische handleiding bezit die je stap voor stap door het doolhof van het leven leidt, je begeleidend naar hogere niveaus van bewustzijn en de diepere lagen van zelfontdekking. Deze handleiding is geen extern boek, geen lezing, noch je zoveelste "zelf-ontwikkelingsprogramma"; het is een sleutel tot het openen van deze innerlijke schatkist, wachtend om ontdekt en ontsloten te worden.

Tijdens The Alchemy of Energy krijg je door middel van praktische en direct toepasbare kennis over het menselijk zijn de sleutels aangereikt om de diepten van je eigen bewustzijnslagen te onderzoeken, en zul je worden begeleid door oefeningen en opdrachten die je laten zien hoe je deze direct kunt inzetten om de onderbewuste delen van jezelf te transformeren!

In de wereld van alchemie gaat het om meer dan alleen het letterlijk veranderen van lood in goud; het raakt aan diepere lagen van transformatie. In dit programma symboliseert lood ons onderbewustzijn, dat de potentie heeft om te worden omgezet in goud - de stralende essentie die we kunnen bereiken. Het is een kunst van innerlijke alchemie, een reis door je innerlijke elementen.

hiëroglief

Liefdevolle woorden van mensen die je voorgingen:

Wat je kunt verwachten van dit programma.

The Alchemy of Energy is een reis van zelfontdekking en transformatie die jou de krachtige tools biedt om jouw innerlijke alchemie te ontdekken. Ik reik je de codes aan - de kennis, inzichten en technieken die dienen als handvaten tijdens deze reis. Maar de ware magie vindt plaats wanneer jij deze codes omzet in actie, wanneer je ze integreert in je dagelijks leven en ze laat doordringen tot in elke vezel van je bestaan.

Jij bent de alchemist van je eigen leven. Jij hebt de kracht om de loodzware aspecten van jezelf te transformeren tot stralend goud. Door deel te nemen aan dit programma, neem je de leiding over je eigen transformatieproces. Je gaat dieper dan alleen maar leren; je past toe, experimenteert en ontdekt wat voor jou werkt.

Het online programma "The Alchemy of Energy" bestaat uit 5 modules, elk gericht op een element van transformatie: lichaamsbewustzijn (aarde), geestbewustzijn (lucht), emotioneel bewustzijn (water), relationeel bewustzijn (vuur), en energetisch bewustzijn (ether). Deze modules bieden krachtige tools en inzichten om jouw innerlijke alchemie te ontdekken en toe te passen in je leven. Daarnaast omvat het programma 5 live sessies via Zoom, waarin je dieper kunt ingaan op de behandelde concepten, vragen kunt stellen en samen oefeningen kunt doen.

Module 1: Lichaamsbewustzijn (Element: aarde). 

 

In deze module vergroot je je lichaamsbewustzijn door middel van biofeedback en observatie. Je verkent het functioneren van het zenuwstelsel en leert de verschillende stadia van respons herkennen en begrijpen, wat jouw innerlijke alchemie verrijkt door de ontdekking van jouw innerlijke aard.

Module 2: Geestbewustzijn (Element: lucht)

 

De focus van deze module ligt op het observeren van je gedachten en het loslaten van belemmerende overtuigingen via schaduwwerk. Door de verkenning van verschillende schaduwarchetypen ontwikkel je innerlijke helderheid en rust, waarbij je jouw innerlijke alchemie in evenwicht brengt door de zuivering van de geestelijke elementen.

Module 3: Emotioneel bewustzijn (Element: water)

 

Duik dieper in je emotionele bewustzijn tijdens deze module. Leer emoties herkennen, begrijpen en transformeren met diverse technieken en oefeningen, waardoor je veerkracht en emotionele balans ontwikkelt en zo jouw innerlijke alchemie tot uiting komt door de zuivering van de emotionele wateren.

Module 4: Relationeel bewustzijn (Element: vuur)

 

Deze module richt zich op het verkennen van relaties, zowel met jezelf als met anderen. Ontwikkel communicatieve vaardigheden, leer grenzen stellen en cultiveer gezonde relaties gebaseerd op respect en begrip, wat jouw innerlijke alchemie versterkt door het balanceren van de innerlijke vuren van passie en wilskracht.

Module 5: Energetisch bewustzijn (Element: ether)

 

De laatste module verdiept je begrip van energetisch bewustzijn. Leer jouw energie voelen, kennen en transformeren, waardoor je jouw innerlijke alchemie beheerst door het harmoniseren van de etherische elementen die door jou stromen.

 • Studiegids:
 • Voor wie is deze training?
  Deze training is geschikt voor professionals zoals therapeuten, coaches, masseurs, en yogadocenten, maar ook voor iedereen die een passie heeft voor het helpen van anderen. Of je nu al ervaring hebt in een gerelateerd veld of nieuw bent in de wereld van energetisch lichaamswerk, deze training biedt waardevolle kennis en vaardigheden die je kunt toepassen. Zelfs als je geen ervaring hebt als therapeut en/of lichaamswerker maar wel interesse hebt in deze training, ben je van harte welkom om je aan te melden. Na aanmelding zal er een intakegesprek plaatsvinden om te kijken of de training geschikt is voor jou.
 • Wat is de investering voor deelname?
  De investering voor deelname aan de training: Nervous system Energetics bedraagt €1444,- en kan in delen worden voldaan. Als er wordt gekozen om de investering in delen te voldoen, ziet het betaalplan er als volgt uit: Een eenmalige betaling van €144,- als reserveringskosten. Gevolgd door vijf maandelijkse termijnen van €260,- elk.
 • Overige vragen?
  Overige vragen kun je stellen door contact op te nemen via: info@ahmyosacredhealing.com Deze vragen zullen binnen 2 werkdagen worden beantwoord.
 • Hoelang en wanneer vindt deze training plaats?
  Deze training bestaat uit vier lesdagen in groepsvorm en materiaal om thuis te studeren. De eerst volgende Nervous System Energetics vindt plaats op: - 15, 16, 29 & 30 april 2024 (VOL). - 15, 16, 29 & 30 juli 2024 (inschrijven mogelijk).
 • Agenda
  13 en 14 mei 2024 van 10:00 - 16:00 Intervisie: 27 mei 2024 19:00 via Zoom 10 en 11 juni 2024 10:00 - 16:00 Intervisie: 24 juni 2024 19:00 via Zoom 8 en 9 juli 2024 10:00 - 16:00 Intervisie: 22 juli 2024 19:00 via Zoom 16 en 17 september 10:00 - 16:00 Intervisie: 30 september 2024 19:00 via Zoom 21 en 22 oktober 10:00 - 16:00 Intervisie: 4 november 2024 19:00 via Zoom 18 en 19 november 10:00 - 16:00 Deze trainingsdata is VOL. Je kunt je op het inschrijfformulier inschrijven voor de wachtlijst.
 • Wat zijn de grote lijnen van deze training?
  We gaan deze reis samen aan gedurende 6 maanden. Elke maand zijn er twee aaneengesloten dagen/ bijeenkomsten (dus in totaal 12 fysieke bijeenkomsten). Maandelijkse intervisie/overlegmomenten (via Zoom). Ondersteunende WhatsApp groep. Naast de aangereikte handvaten zul je ook zelf diepgaande (en transformerende) processen doormaken. Je wordt aangemoedigd om het geleerde direct in de praktijk te brengen, waardoor de training nog dieper zal integreren.
 • Wat is de investering voor deelname?
  De investering voor deelname aan de training: Somatic Release Therapy bedraagt €3333,- en kan in delen worden voldaan. Als er wordt gekozen om de investering in delen te voldoen, ziet het betaalplan er als volgt uit: Een eenmalige betaling van €133,- als reserveringskosten. Gevolgd door acht maandelijkse termijnen van €400,- elk.
 • Ik heb al heel veel werk aan mezelf gedaan en ben me bewust van mijn patronen. Is "The Alchemy of Energy" nog steeds geschikt voor mij?
  Ja, "The Alchemy of Energy" kan nog steeds waardevol voor je zijn, zelfs als je al veel werk aan jezelf hebt gedaan en je bewust bent van je patronen. Dit programma biedt diepgaande inzichten en tools die je kunnen helpen om nog dieper te gaan in je proces, om hardnekkige patronen te doorbreken en om nieuwe niveaus van innerlijke groei te bereiken.
 • Wanneer vinden de (zoom) live sessies plaats?
  De data voor de Zoom live sessies zijn: Live sessie 1: Zondag 16 juni 2024 om 14:00 Live sessie 2: Zondag 30 juni 2024 om 14:00 Live sessie 3: Zondag 14 juli 2024 om 14:00 Live sessie 4: Zondag 28 juli 2024 om 14:00 Live sessie 5: Zondag 11 augustus 2024 om 14:00 Alle sessies vinden plaats via Zoom en duren ongeveer 2 uur. Tijdens deze live sessies krijg je de kans om vragen te stellen en je ervaringen te delen. De live sessies worden opgenomen en worden beschikbaar gesteld in het online leerplatform, zodat je ze altijd kunt terugkijken!
 • Wanneer gaat het programma van start?
  Het programma zal vanaf maandag 3 juni 2024 online beschikbaar zijn! Vanaf dat moment zullen de modules tweewekelijks worden vrijgegeven. De live sessies staan tussen het vrijgeven van de modules ingepland.
 • Hoelang kan ik het programma bekijken?
  Je hebt levenslang toegang tot het programma. Je kunt dit dus in je eigen tijd en in je eigen tempo volgen.
 • Wat kan ik verwachten van "The Alchemy of Energy"?
  "The Alchemy of Energy" kan verschillende resultaten opleveren, waaronder verlichting van emotionele pijn, het doorbreken van destructieve patronen, verbeterde relaties, een dieper gevoel van zelfacceptatie en welzijn, en een verhoogd vermogen om met stress en uitdagingen om te gaan.
 • Hoe kan ik bepalen of "The Alchemy of Energy" de juiste keuze voor mij is?
  Je kunt bepalen of "The Alchemy of Energy" de juiste keuze voor je is door eerlijk naar jezelf te kijken en jezelf af te vragen of je worstelt met emotionele problemen of patronen die je wilt veranderen. Als je het gevoel hebt dat je vastloopt, ontevreden bent met bepaalde aspecten van je leven, of als je gewoon op zoek bent naar meer innerlijke rust en voldoening, dan kan "The Alchemy of Energy" de juiste keuze zijn.
 • Tot wanneer kan ik me inschrijven?
  Je kunt je inschrijven tot twee weken nadat The Alchemy of Energy van start is gegaan!
 • Wat is de investering van dit programma?
  De investering voor dit programma bedraagt €888,-. Echter, als je besluit om vóór 1 mei 2024 in te stappen, is de investering slechts €444,-. Je hebt ook de mogelijkheid om de investering in vier termijnen te voldoen.
bottom of page