top of page

Ahmyo Academy

Welkom bij Ahmyo Academy!

Ben je op zoek naar een nieuwe benadering van leren? Een die niet alleen je geest voedt, maar ook je ziel aanraakt? Bij Ahmyo Academy begrijpen we dat echte heelwording niet alleen plaatsvindt in de geest, maar ook in het lichaam. Sterker nog, het is een weg van beide delen die belopen mogen worden. Daarom bieden we trainingen aan die de kracht van het energetische lichaam verkennen. Of je nu een ervaren therapeut, coach of healer bent, of gewoon iemand die nieuwsgierig is naar de mysteries van het lichaam, onze praktische benadering van energetisch werk zal je inspireren en transformeren.

MAGDAFEB24_by_LandaPenders-20.jpg

Nervous System Energetics

Leer vanuit een psychosomatisch en trauma-geïnformeerd uitgangspunt werken in de verschillende bewustzijnslagen van het zenuwstelsel, en ontwikkel de vaardigheden om deze kennis praktisch toe te passen.

Somatic Release Therapy

Deze training reikt een brug aan tussen ons bewustzijn en het somatische onderbewustzijn, en biedt een reeks lichaamsgerichte technieken doormiddel van een para-sympathische uitnodiging .

Wat is het verschil tussen de twee bovenstaande trainingen?

Beide trainingen omvatten een vanuit trauma geïnformeerde benadering van het zenuwstelsel, waarbij we diep duiken in de subtiele lagen van menselijk bewustzijn. In de Somatic Release Therapy training bieden we een gebalanceerde omgeving waarin zowel praktische als theoretische ervaring centraal staan. Hier krijg je de kans om de opgedane kennis direct in de praktijk te brengen, terwijl je tegelijkertijd een solide theoretisch begrip ontwikkelt van de onderliggende principes.

Nervous System Energetics daarentegen legt de nadruk op het hands-on praktijkgericht aanleren van de tools die nodig zijn om met het zenuwstelsel te werken. Deze training richt zich voornamelijk op het ontwikkelen van praktische vaardigheden en het verkennen van direct toepasbare technieken om het zenuwstelsel te reguleren en te ondersteunen.

CRKBO geregistreerd

De Ahmyo Academy is een CRKBO geregistreerde instelling. Instellingen die geregistreerd staan in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Dit betekent mede dat de opleidingen/trainingen die worden aangeboden via de Ahmyo Academy BTW-vrij zijn gesteld.

bottom of page